Ytterligare en onödig förlust till handlingarna.
Första halvlek hör inte till de bästa i historien.
LAIK har ett övertag, men bara genom att konstant använda sin enda spelidé, alltså att slå långa bollar.
Dessa resulterade i flertalet hörnor som dock blev uddlösa.

0-0 i halvtid som dock kunde ha varit 1-0 till oss, då Peter Krantz i slutet av halvleken gjorde ett mål på hörna!
Ett mål som dock bev bortdömt säkert en minut efter att vi gjort målet...
Linjedomaren hittade ngt som inte huvuddomaren såg. Ändå var linjedomaren bättre placerad än sin kollega....

I andra halvlek går vi däremot ut som ett helt annat lag.
Hela halvleken har vi övertaget och är det bättre laget.
Petr Krantz gjorde också 0-1 i 72:a minuten genom ett friläge, serverat genom ett djupledspass av Magnus Sjöström.

Vi fortsatte vår inlagna väg med att vara det bättre än motståndarna, men som så många gånger förr kom en eller ett par kallduschar i slutet av matchen.
Frispark till LAIK (en onödig sådan) med 8 minuter kvar som går direkt i mål och kvitteringen var ett faktum.
Det var för övrigt det första läget de hade i andra halvleken.

Andra målchansen de hade i andra halvlek kom med endast 1 minut kvar att spela.
Felpass i backlinjen som blev till en kontring med efterföljande mål, 2-1 till LAIK.

Skulle ha varit minst en pinne idag, men gör vi sådana misstag som vi gör i slutet av matcherna så har vi bara oss själva att skylla. Lite mer kyla och tanke så löser vi detta!

Utan att skylla på domarna kan man dock tycka att vi ofta fick avgörande domslut emot oss. Inte riktigt konsekvent.